Annonse

Credits Gold

Credits Gold kredittkort
Credits Gold kredittkort

Det finnes mange ulike kredittkort å velge blant i dag. Noen med mange fordeler og andre med lave kostnader. Det kan være vanskelig å avgjøre hvilket kredittkort som er det beste for ditt bruk. Dette kommer helt an på hva en trenger kortet til.  Med Credits Gold får en ikke de store fordelene i form av rabatter på ulike nettsteder, i butikker eller på bensinstasjoner. Men, det du ikke sparer på shoppingturen, sparer du i omkostninger tilknyttet kredittkortet. Det koster ingenting å betale med kortet eller ta ut kontanter med kortet, det er rett og slett gratis å bruke. Og du kan bruke helt opptil kr 100 000, hvilket er den høyeste kredittgrense en kan få. Det er ikke sikkert du får den maksimale grensen med en gang du søker, dette kommer an på resultatet av kredittvurderingen som blir gjort. Men, grensen kan økes etter hvert om du skulle få behov for dette. Renten bestemmes med bakgrunn i kredittvurderingen som foretas når du søker om kortet.

Credits Visa

Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

Et av de kortene vi anbefaler oftest, er Credits Visa som utstedes av BB Finans ASA. Dersom lave kostnader er det du er ute etter, og det er du selvfølgelig, kommer du ikke utenom dette når du sammenligner kredittkort. Vårt generelle inntrykk er at utstederen har satt seg som mål å tilby et anvendelig kort med ingen ”dikkedarier”. Her er det ingen gebyrer og lave renter som gjelder! Siden kortet bruker betalingsløsning fra VISA, har du en sikker betalingsløsning som kan brukes over hele kloden. Mange bruker flere kredittkort, alt ettersom hvilke tjenester de er ute etter. For alminnelig varekjøp er Credits Visa definitivt en god løsning.

yA kredittkort

yA kredittkort
yA kredittkort

Den norske yA Bank har blitt et av de mest anerkjente finansselskapene på markedet. Banken har forbrukslån og løsninger for refinansiering som er svært konkurransedyktige. Du kan også skaffe deg yA kredittkort med de samme kjennetegnene. Kortet er helt gebyrfritt og har dessuten rimelige lave renter sett i forhold til andre aktører. yA Bank vinner derfor priser for sine produkter, og har klatret til topps i Bank NM en rekke ganger på rad innen flere kategorier. Selskapet syr i tillegg sammen en spennende fordelspakke som følger med kredittkortet. Siden betalingsløsningen er VISA, har du som kunde en ekstra trygghet i ryggen når du handler, i tillegg til at VISA aksepteres hvor du enn måtte befinne deg i verden. Kredittkort skal man selvsagt bruke fornuftig og forsiktig. Likevel er det ikke å forakte at her får du hele kr 100 000 i reserver, dersom det skulle bli nødvendig med en løsning på kort sikt.

VISA kredittkort – Hvilket anbefales?

Kredittkort
Kredittkort

Finnes det et VISA kredittkort i Norge som skiller drastisk i positiv forstand fra alle andre? Svaret er nok nei, men det finnes et lite knippe kort som er en del «bedre» enn sine konkurrenter. Disse er hovedsakelig Ikano Visa, Gebyrfri Visa og Norwegian-kortet, samt Santander Red og Flexi Visa. Uansett, hvilket som er best er jo opp til deg og ditt bruk. Er du en disiplinert bruker (kun varekjøp og betaler hele regningen ved forfall), eller er du mer … Les mer

VIP Credit Card

VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

Har du hørt om VIP Credit Card? Sikkert ikke, for dette er et relativt ukjent, men «eksklusivt» (derav navnet), kredittkort. Uansett, kortet er faktisk svært bra, og det kommer sikkert til å bli veldig populært i fremtiden. Du kan få opp til kr 100 000 i kredittgrense, og inntil 50 rentefrie dager, på den måten har du alltid en reserve i tilfelle dårlige tider! Kredittkortet er tilknyttet betalingssystemet Visa så det kan brukes i hele verden.

Gebyrfri Visa Gold er 100% gebyrfritt

Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Gebyrfri Visa Gold har ingen gebyrer på uttak av kontanter i minibanker, eller ved varekjøp i butikker. Kortet har ikke årsavgift, etableringsgebyr eller fakturagebyr. Dette kredittkortet er rett og slett 100% gebyrfritt! Gebyrfri Visa Gold ble lansert elleve år siden, men er fortsatt et svært populært kredittkort, mye på grunn av at kortet fortsatt er gebyrfritt, samt at at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert ( hvis du betaler halvparten av reisen med kortet). Få forsikringer gjennom kortet Du har mulighet … Les mer