Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

Kredittkort fra Flexi Visa er ett av de beste kredittkortene på Cash-Back i 2016, om ikke det beste. Få kort kan holde med når tilbakebetalingsprosenten er på hele 4%. Kortet egner seg derfor fremragende som et bensinkort, og man kan tanke uavhengig av kjede og fortsatt få den samme rabatten. Man kan fritt forandre i hvilken bransje man ønsker å motta denne bonusen, mens andre kjøp også belønnes med en vanlig Cash-Back på 1%.

Les: Slik fungerer cashback.

Norges beste kredittkort?

Selv om Flexi Visa fra Santander har noen ulemper ved seg er kortet blant de beste kredittkortene som man kan få fatt på i Norge i 2016. Andre kredittkort som nærmer seg er kanskje 365 Private MasterCard, som også er et godt alternativ. Rentene på Flexi Visa er noe høye med sine 25,33%, men dette er ikke nødvendigvis noe man trenger å bekymre seg for.

Utnytt fordelene ved gode kredittkort

Slik som med andre kredittkort er det mulig å kun utnytte fordelene ved kortet uten å lide av ulempene. Kortet egner seg fremragende for varehandel, og den rentefrie perioden er ekstra lang med sine 50 dager. Selv om summen man kan få som Cash-Back hver måned er begrenset er ikke dette noen hindring. Hvis man ønsker å være en smart bruker som sparer penger med sine kredittkort, kan man kombinere inn et annet av de beste kredittkortene, og slik oppnå det beste resultatet med full Cash-Back. Flexi Visa bør være del av den pakka. Trenger man noe annet, som elektronikk eller klær, kan man nemlig bytte bransje hver måned. Da griper rabatten der også. Vår dom er at kortet er et godt valg.