Kredittkort
Kredittkort

De fleste kredittkort på markedet i dag, tilbyr rabatt eller bonus når du bruker kortet når du handler. I den forbindelse er det interessant å vite hvor mye en får i rabatt, hvor du skal handle for å få de største rabattene og ikke minst hvilket kredittkort en skal se etter. Vi har sett litt nærmere på to av de beste kredittkortene for rabatt på netthandel.

Ikano Visa

Det ene kortet kommer fra Ikano Finans og er et Visakort. Her får du tilgang til veldig mange rabatter via deres rabattkalender. Dette er en kalender med nye rabatter hver måned. Rabatten vil variere fra mellom 3% til 10%, men gjelder uansett om du handler på nettet eller i en butikk på et kjøpesenter. Eneste kravet er at du betaler for varen du kjøper med ditt Ikano Visakort. Rabatten er tilknyttet en kategori og kan en måned være rabatt på alt til bilen og en annen måned rabatt på alt av sportsutstyr eller for eksempel solbriller fra Brillz. Du får rabatt uansett hvilken butikk du handler i.

Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort fra Santander Bank. Her får du tilgang til Santander sitt fordelsprogram. Rabatten du oppnår, blir betalt tilbake som en kickback og blir satt inn på kontoen din i etterkant. Du kan handle i mer enn 200 nettbutikker, som alle er med i programmet. Mange av disse er kjente butikker, som f.eks, CDON.com, Bokkilden, Apple og Hotels.com. Et bredt utvalg innen de fleste kategorier. Hvor mye du opptjener i rabatt er litt forskjellig, men alt fra 0,5% til 15% eller enda mer. Eneste kravet er at du bruker ditt Flexi Visakort som betalingsmetode.