Kredittkort
Kredittkort

Det kan hende den beste at man på et tidspunkt i livet ikke er i stand til å håndtere gjeld som har hopet seg opp. Dette kan også skje når man bruker kredittkort. Om man har mange små forbrukslån eller kredittkortgjeld fra forskjellige selskaper kan det bli lett å miste oversikten, og det er mange omkostninger som er knyttet til å betjene forskjellige kvanta med liten gjeld. Det er mange muligheter til å finne gunstige løsninger, som gagner både sjelefreden og lommeboka.

Les: Kvitt deg med kredittkort-gjelden.

Gjeld fra kredittkort er kostbar

Gjeld er ikke bare gjeld. Gjeld fra bruk av kredittkort er noe av det dyreste som man kan ha. Mange som har kredittkortgjeld velger ikke å gjøre noe med den. Dette er forunderlig fordi det finnes mange enkle og elegante løsninger på markedet, som ville kunne lette byrden ved en slik gjeld. Grunnen til at mange velger ikke å refinansiere, er som regel at det handler om små summer og at de tror at det ikke er verdt bryet.

Forbrukslån er et enkelt alternativ

Sannheten er at et forbrukslån er både lettvint og kostnadsbesparende i et noe lengre løp. Gjelden fra et eller flere kredittkort kan slik refinansieres med noen få tastetrykk. Prosessen er meget enkel. Bruker man en finansagent kan man i løpet av dagen få svar og tilbud fra mange selskaper. Man samler gjelden på ett sted, og sparer med dette enkle grepet både penger og tid. Dette er det første steget i riktig retning, for igjen å få orden og kontroll over sin egen økonomi.